Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balatonszárszó - Időjárás - Sport képes leírás - Balatonszárszó.tlap.hu
részletek »

Balatonszárszó - Időjárás - Sport - Balatonszárszó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balatonszarszo.tlap.hu » Balatonszárszó - Időjárás - Sport
Keresés
Találatok száma - 9 db
15 napos időjárásjelentés

15 napos időjárásjelentés

Balatonszárszó az ország szárazabb régiójába tartozik. Az időjárás jellemzői az alábbiak; az évi átlagos csapadékmennyiség 5-600 mm között alakul. Az évi középhőmérséklet 10 C fok felett van, A legmelegebb hónap a július, ekkor az átlagos középhőmérséklet megközelíti a 22 C fokot. Ezzel szemben a leghidegebb hónap január átlagos középhőmérséklete -1 C fok alatt alakul. Időjárására jellemző, hogy napfényben igen gazdag része ez az országnak a napsütéses órák száma meghaladja a 2100 órát is. Az uralkodó szélirány ÉNY-i, az átlagos szélsebesség pedig eléri a 2,9 m/s. A növénytermesztés szempontjából Balatonszárszó igen jó fekvésű, hiszen az utolsó tavaszi fagyok ideje április közepére esik, szemben az ország északi részével, ahol akár még májusban is fagyhat. Az éghajlatváltozás ezt a területet is érinti. Az elmúlt 30 évben közel 3 C fokkal nőttek a nyári maximum hőmérsékletek értékei, és az előrejelzések szerint a nyári átlaghőmérséklet a jövőben akár 5 C fokkal is emelkedhet.

Balatoni viharjelzés

Balatoni viharjelzés

A többször módosított 46/2001. (XII. 27) BM rendelet alapján a Balatonon, a Velencei-tavon, a Tisza-tavon és a Fertő tavon minden év április elsejétől október harmincegyedikéig vihar-előrejelző és viharjelző szolgálat működik.

Balatonszárszói időjárás

Balatonszárszói időjárás

Vasárnap északkeleten tartósan párás, ködfelhős, máshol változóan felhős idő várható legalább néhány órás napsütéssel. A déli szél megerősödik, nyugaton viharossá fokozódik. A tartósan ködös tájakon 10 fok körül, máshol 15 és 20 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet. Hétfőn borult idő várható, sokfelé esővel, záporral, egy-egy zivatarral. Jelentős mennyiségű eső valószínű. Az északnyugatira forduló szél viharossá fokozódik, mellyel több fokkal hidegebb levegő érkezik hazánk térségébe. Kedden átmenetil napsütés, majd délután ismét felhősödés várható, elszórt esőkkel. A hét további részében már csak 10 fok körüli maximumokat mérhetünk...Balatonszárszón.

Bodysolid

Bodysolid

A Bodysolid hivatalos Magyar Importőre üdvözli Önt. Kondigép fitneszgép és kardió gépek Magyarországi importőr weboldalán. A cég több mint 20 éves múltra tekint vissza, kiemelkedő eredményeket ért el a test formálásában és az életminőség javításában. Az edzés minden lehetséges módjára hatékony megoldást kínál. Az otthoni használatra szánt alkalmazások helytakarékosak, de akár egy komplett edzőtermet is lakásába költöztethet a kombinált gépek formájában. A gépek lapsúlyos és szabadsúlyos rendszerben egyaránt kereskedelmi forgalomba kerülnek, valamint megtalálhatóak még az edzésünket segítő, különböző dőlésszögbe állítható (univerzális) padok is. Alakulásakor olyan csúcsminőségű edzőgépek, kondigépek gyártását tűzte ki célul, amik leginkább megfelelnek a felhasználók sokrétű igényeinek. A Bodysolid kondigépek alkalmazkodnak a használóik méreteihez, fizikai kondícióihoz, edzési céljaihoz. A Powerline a Body-Solid otthoni kondigép kategóriája. Ezt a kondigép termékcsaládot azon felhasználóknak fejlesztették ki, akik otthonukban szeretnének minőségi kondigépekkel edzeni. Ezek a kondigépek egyaránt elérhetőek lapsúlyos és szabadsúlyos kivitelezésben. A kondigépek minősége és ára egyaránt kedvező, ezáltal hamarosan népszerűvé is váltak.

Bowlingcenter Balatonszárszó

Bowlingcenter Balatonszárszó

Balaton Bowlingcenter Balatonszárszó. A mi 2005 elején megnyitott Bowling centrumunk a Hotel Holiday alagsorában Balatonszárszón a Balaton déli partján található. Négy vizsgázott Bowlingpálya várja a játékosokat. A Bowling golyók minden méretben rendelkezésre állnak és Díjmentesen lehet őket használni, de ha óhajtják akár saját Bowling golyót is lehet használni. A mi Bowlingpályáink óra díjasan, vagy korlátlan használatra bérelhetőek. Az aktuális árakat az Árak oldalon lehet megtekinteni. Ha ön férfiként több mint 200 pontot, vagy nőként több mint 150 pontot ér el akkor ráadáskánt mi még egy ingyen italra is meghívjuk, sőt ekkor még be is írhatja magát a HallL Of Fame- ünkbe. A nyári szezonban ajánlatos legalább 1 nappal előre lefoglalni a Bowlingpályát, hogy a helyük biztosított legyen, a mellék szezonban, például a téli szezonban szinte mindig akad 1 szabad pálya, de a biztonság esetére nem árt ekkor sem 1 nappal előre érdeklődni. A Bowling cipők használata a mi Bowling pályáinkon kötelező. Várjuk szeretettel minden érdeklődőnket!

Futópad depo

Futópad depo

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. Az 'Információk' menüpontban megtalálja a forgalmazó elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

Meteoprog időjárás

Meteoprog időjárás

Időjárás Balatonszárszó. Pontos előrejelzés Balatonszárszó a mai napra? - Felhőzet és csapadékok - A levegő hőmérséklete - Légnedvesség - Légnyomás - Szél - Az időjárás Balatonszárszóban napokra - Az időjárás Balatonszárszóban napokra - Távoli előrejelzés - Archív Balatonszárszó - Klíma Balatonszárszó - Időjárás az utakon Balatonszárszó Keresésre fel!

Pro-Nutrion

Pro-Nutrion

Fehérje: minden olyan táplálékkiegészítő, melynek összetétele 55-60%-nál több fehérje, protein összetevőt tartalmaz 100 grammra vetítve. A fehérjék, proteinek részt vesznek az izomépítésben, és alkotják, felépítik az izomzatot. Erősödésre, izmosodásra testsúlykilógramonként 1-3 g/ fehérje/protein felvétele javasolt. Megkülönböztetünk összetételüktől függően különböző fehérje, protein forrásokat. Legnépszerübb a Whey Protein vagy magyarul tejsavó protein, majd következnek a kevert fehérjék, amik tartalmaznak szója, casein, és tejsavó fehérjét. Ezek úgynevezett hosszú hatású fehérjék kategóriába tartoznak, fogyasztásuk lefekvés előtt javasolt. Létezik még tojás fehérje, más néven Egg protein, mely napjainkban drága fehérje forrásnak bizonyul. Tömegnövelő: minden olyan táplálékkiegészítő, mely 100 grammra vetítve 30-40 %-nál kevesebb fehérje, protein összetevőből áll. Mivel a nevében is benne van, hogy tömegnövelő, ezért napi felhasználási igénye 100-150 gramm. Drasztikus, gyors izomnövelők. Rengeteg termék kapható a tömegnövelők csoprtjából, de legnépszerübbek, leghatásosabbak a 15%-os fehérjetartalmúak. Shop ajánlat: Nutrend Mass Gain 14 tömegnövelő! Zsírégető: minden olyan zsírégető tartozik a zsírégetők csoportjába, amik összetételüknél fogva testsúlycsökkenést eredményez.

Sakktábor Balatonszárszón

Sakktábor Balatonszárszón

Szekeres Tibor sakkedző hagyományosan idén is megrendezi sakktáborát, a sakkjáték iránt érdeklődő, és a Balatont kedvelő 6-16 éves korú gyerekeknek Balatonszárszón. Napi 1,5 óra elméleti oktatás előre meghatározott edzésterv alapján, és 2-3 óra gyakorlati foglalkozás. Fakultatív kiegészítő programok: sakktáblán játszható egyéb logikai és stratégiai játékok, foci, tollaslabda, pingpong, csocsó, biliárd, különböző társasjátékok. Strandolás (déli part, sekély víz) kizárólag felnőtt felügyelettel.

Tuti menü